Header-Technisch

De nieuwste systemen

watersysteem-foto

Nieuw waterleidingsysteem

Dit is het systeem van de toekomst. Doordat de leidingen niet meer doorschijnend zijn, is er minder kans op bacterievorming in uw leidingen. Deze leiding is een stuk duurzamer dan de orginele waterslangen omdat deze niet poreus zijn. De leidingen zijn niet lek te prikken en ze zijn slag en stootvast.

Floe-foto

Floë wateraftapsysteem

Floë is een eenvoudig systeem dat perslucht van een compressor of pomp gebruikt en u in staat stelt om uw watersysteem volledig af te tappen om te voorkomen dat stilstaand water bederft en potentieel schadelijke ziektes veroorzaakt. Door vóór winterse periodes af te tappen voorkomt u bovendien kapotte onderdelen van uw watersysteem zoals koppelingen, kranen, waterleiding en boiler.

caravan-camper-wifi-klein

Wi-Fi pakket

U heeft een mooie plek op de camping gevonden en bent compleet geïnstalleerd. Maar dan komt u er achter dat de Wi-Fi die de camping belooft, niet zover reikt als u vertelt is. Dat probleem is met het Wi-Fi pakket verholpen. Met dit pakket versterkt u het Wi-Fi signaal en heeft u bij uw kampeermiddel voldoende Wi-Fi.