Lamp-Header

Trendy en functioneel

nieuwe-stoffering-klein

Trendy nieuwe stoffering

Met een nieuw stofje om uw huidige kussens krijgt het interieur van uw kampeermiddel meteen een frisse uitstraling. Vul dit aan met wat losse kussens en leuke accesoires en uw kampeermiddel ziet er van binnen weer een stuk moderner uit. In de Design Studio kunt u samen met één van onze medewerkers een leuke en toepasselijke stof kiezen voor uw kampeermiddel.

zithoek-klein

Verbeterd zitcomfort

Kunt u niet prettig zitten in uw rond- of treinzit? Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld met ander schuim en een andere vorm het zitcomfort te verbeteren. Ook is het mogelijk om van uw rondzit een treinzit te maken. Als u dit combineert met een nieuw stofje om uw kussens, oogt het interieur van uw kampeermiddel weer een stuk moderner.

nieuwe-vloer-klein

Nieuwe vloer

Als u bent uitgekeken op de standaard vloer van uw kampeermiddel, is het tijd voor een nieuwe vloer. In de Design Studio kunt u samen met één van onze medewerkers een geschikte vloer voor uw kampeermiddel uitzoeken. Er zijn verschillende soorten en designes mogelijk, wat zal resulteren in een fris uiterlijk van het interieur van uw kampeermiddel.

interieur-aanpassing-klein

Veranderen meubilair indeling

Dat ene kastje dat u niet handig vindt of zelfs helemaal niet gebruikt. In de Design Studio is het mogelijk om samen met één van onze medewerkers een nieuwe kast te ontwerpen die wel aan uw eisen voldoet. Zodat het interieur van uw kampeermiddel helemaal naar uw eigen wens is.