Header-Exterieur

Van extra raam tot nieuwe lak

spuiten caravan

Orginele of trendy kleur

Wij kunnen uw kampeermiddel laten spuiten, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met lakschade, of wanneer u de originele kleuren graag op een prachtige wijze wilt laten herstellen. Of natuurlijk in een hippe trendy kleur als u bent uitgekeken op uw standaard kleur. Bij ons in de Design Studio kunt u zelf of samen met één van onze adviseurs een geschikte kleur uit zoeken voor uw kampeermiddel.

velgen klein

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen doen meer voor uw kampeermiddel dan enkel het toevoegen van een persoonlijk accent. De technische voordelen zijn minstens even interessant. We sommen ze voor u op. Een eerste voordeel is de warmteafvoer. Dikwandige lichtmetalen velgen nemen de warmte, die wordt ontwikkeld door banden en remmen, beter op en voeren deze beter af... Lees meer

achterraam klein

Extra raam inbouwen

Wilt u meer licht in het interieur van uw kampeermiddel? Dan is het plaatsen van een extra raam misschien een optie voor uw kampeermiddel. Door een extra raam te plaatsen in uw kampeermiddel veranderd uw interieur enorm. Meer licht en en een extra mogelijkheid om te genieten van uw vakantieadres.

raamomlijsting klein

Raamomlijsting spuiten

Door de raamomlijsting te laten spuiten geeft u uw kampeermiddel een luxere uitstraling. De raamomlijsting kan in de loop van de tijd vergelen. Dit kan een doorn in het oog zijn als u naar uw kampeermiddel kijkt. Door de omlijsting in een kleur naar wens te spuiten wordt het exterieur van uw kampeermiddel flink geupgrade.