Header-Exterieur

Compact Vrijetijds Voertuig Wendy

Wendy-project-blok1-klein

Wendy

Een van die ideeën uit onze Design Studio is ons nieuwe project “Wendy”, een Compact Vrijetijds Voertuig: CVV. Onze reizen en onze vrije tijdsbestedingen veranderen, toch? Natuurlijk gaan velen van ons met plezier zwerven met hun caravan. Ook horen we steeds meer dat onze klanten graag korte vakanties houden met veel outdoor activiteiten. Wandelen, fietsen, ook met ATB’s. In Nederland en ook op 3 à 4 auto-uren rijden in actieve paradijzen vlak over de grens in België en Duitsland.

Wendy-slaapkever-klein

Plannen

Dat bracht ons op het plan tot de creatie van “Wendy”. Vanuit onze nieuwe Design Studio met de kennis, ervaring en passie vanuit alle gelederen uit ons bedrijf. Een bestaande auto ombouwen tot compact vrijetijdsvoertuig. Vol met kennis en accessoires uit ons bedrijf.

wendy-vw-oud-klein

Ontwerpen

De naam hebben we al: “Wendy” naar de echtgenote van een van onze technische adviseurs uit de Werkplaats.

Hoe het gaat worden? En wat voor auto? We wisten het nog niet. We dachten aan een kleine bestelauto.

foto-4
foto-3
foto-2

Renovatie

Maar er deed zich een onverwachte kans voor. We konden een Volkswagen Westfalia inruilen van 1986. Berry's eerste reactie was: “Dat wordt de eerste Wendy”. Het begin is er, we tonen u "reporters" foto's van het project.

Om de authenticiteit te bewaren van deze prachtige Volkswagen Westfalia hebben we de kleuren zo dicht mogelijk bij de originele kleur gelaten.