Header-Kussens-1

Metamorfoses voor klanten

img-1842
img-1841
img-1838
img-1835

Swift caravan uit Delft

We mochten een klant uit Delft adviseren en assisteren bij het restylen van hun Swift caravan. Deze caravan hebben zij aangeschaft om meer te gaan touren. Hun comfortabele Fendt caravan staat permanent op een van de mooie  campings in onze Achterhoek. De Swift is bedoeld om weer op pad te gaan en te reizen “met hun eigen bed”. Alhoewel gedateerd, is deze caravan nog zeer geschikt om in de weekenden er op uit te gaan of om mooie tourvakanties te maken. We mochten er voor hen een nieuwe stoffering in maken. Zelf hebben ze de gordijntjes gemaakt. Hiernaast ziet u het resultaat van deze mooie gepimpte Swift.

biod-350-tl-5b
biod-350-tl-8a
biod-350-tl-7a
biod-350-tl-6a
biod-350-tl-4a
biod-350-tl-3a
biod-350-tl-2a
biod-350-tl-1a

BIOD 350 TL uit 1984

Deze echt Nederlandse caravan rolde al in 1984 uit de fabriek. Met de originele bruine band, dissel en wielkast kwam de BIOD vorig jaar bij ons binnen. Een nieuw kleurtje aan de buitenkant zorgde al meteen voor een hele andere uitstraling. Zo vond ook de familie Vielvoije, die deze retro caravan bij ons gekocht heeft.

Ook de binnenkant werd onder handen genomen. Dankzij een nieuwe vloer, frisse kleuren en accessoires uit onze Glampingwinkel kreeg het interieur een vrolijke uitstraling.

img-2982-1
img-2980-1
img-2978-1
img-2977-1
img-2976-1
img-2975-1
img-2974-1
img-2973-1
img-2971-1

Gruau caravan uit 1996

Deze Gruau werd ons aangeboden om eens te kijken of wij hier een kachel in konden bouwen.

De klanten uit Zutphen hadden dit pracht exemplaar gekocht van een dame, die er haar hobby van had gemaakt om caravans te pimpen en dan weer door te verkopen. Voor onze klanten was het liefde op het eerste gezicht geweest en wilden er zoveel mogelijk uren in vertoeven. Ook in de koudere periodes, vandaar de behoefte aan een kachel. Uiteindelijk is dit verwezenlijkt en genieten deze enthousiaste mensen van hun mobiele huisje. Bekijk op de foto's maar eens hoe zonnig het er binnen in de caravan uit kan zien, terwijl het buiten donker is.

img-2984-1
interieur-bekleding-metamorfose
img-2985-1
desig-studio-stofering-1

Peugeot Boxer van 2001

De eigenaren van deze kampeerauto uit Warnsveld vroegen ons om advies voor het opnieuw stofferen van hun nieuw verworven kampeermiddel. 

Een prachtige opdracht, ware het niet dat het stofferen de autostoelen erg duur uitviel. Niet haalbaar binnen het budget wat we meegekregen hadden. Maar Sylvia had een goed idee. De stoffering was donker blauw met een gele print, we hebben er eenzelfde gele stof bij gezocht en de kussen van de dinette mee gestoffeerd. De autostoelen hebben we samen met de wandbekleding met een stoomreiniger weer schoon en fris gemaakt. Het resultaat mocht er zijn, evenals een zeer tevreden klant.

img-2888-1
img-2884-1

Fendt 465 TG Saphir 2010

Wat een mooie caravan was dit, toen deze als occasion te koop stond op ons terrein. Hij was ook snel verkocht en na de verkoop kwamen er nog diverse op terug, teleurgesteld dat deze al verkocht was.

De nieuwe eigenaren waren verguld met hun nieuwe aanwinst en bleken bijzonder gezellige gesprekspartners te zijn. Na het vertellen van enkele vakantieanekdotes prezen ze onze verkoper en de vorige eigenaren van dit mooie exemplaar. Zij vertelde dat ze de caravan alleen nog wel wat wilde opfleuren. Nou, dit was een mooie ingang om een bezoek te brengen aan onze Design Studio. Diverse keren zijn de dames naar de caravan gelopen met kussens en plaids. Het is Sylvia gelukt om met aparte groen kleurige kussens het antraciet van de stoffering helemaal op te halen.

caravandesign-permentier6
caravandesign-permentier5-1
caravandesign-permentier4
caravandesign-permentier3-1
caravandesign-permentier2-1
caravandesign-permentier-1

Hobby 420 TM Classic 1996

Bij de aankoop van deze caravan liet de klant al vallen dat ze de caravan van een ander stofje wilde voorzien. Daarop zijn we met haar naar de Design Studio gegaan en hebben daar wat voorbeelden laten zien. Het boek van caravanity gaf haar helemaal veel inspiratie.

Deze ontzettend lieve mevrouw uit Schalkhaar was haar man nog niet lang geleden verloren en wilde graag met haar drie jonge kinderen een nieuwe start maken en gaan kamperen. Toen ze de caravan kwam ophalen vertelde dat ze het boek van caravanity ook had aangeschaft en vast besloten was om de caravan wat hipper en gezelliger te maken. Verrast waren we toen we de caravan na enkele maanden weer terug zagen voor een garantiepuntje. Alles zelf gedaan samen met haar kinderen, een complete metamorfose. Haar moeder had haar de ingreep afgeraden, maar is nu een van haar grootste fans, samen met Berry. Bekijk de foto's maar eens van toen en nu.

caravandesign-eriba-touring2
caravandesign-eriba-touring

Eriba Touring 2006

Deze klant uit Duitsland, die vaker bij ons koopt was niet de eerste die belangstelling toonde voor deze mooie caravan. 

Een prachtig exemplaar, waar ook de prijs naar was. Vandaar dat vele klanten twijfelden, echter dit soort caravans vind je niet als koopje. Alles was nieuw aan deze wagen en voorzien van veel accessoires. De nieuwe eigenaar wist dit wel te waarderen en wilde de caravan personaliseren. Een exterieur dat past bij hun mooie auto. Echter is de auto zwart van kleur. Een zwarte caravan? Dat gaat te ver toch? Nou bewonder het resultaat, is het het niet super gaaf geworden. Wanneer mogen wij uw caravan gaan wrappen of spuiten?

Metamorfose-Kussens

Hobby 560 CFe Excellent 2013

Een van de klanten vanaf het eerste uur, familie Tijhuis uit Oostkapelle, komen ons bezoeken terwijl ze in oktober op een camping bij ons in de buurt staan.

Deze lieve hardwerkende mensen met hun mooie bedrijf in Zeeland, met de naam, hoe kan het ook anders, "Holiday", is al 25 jaar fan van ons bedrijf. Wij zijn dat van hun. Ze hebben al 7 nieuwe caravans bij ons gekocht  en altijd begaan met ons. Zo ook nu, ze komen naar ons om onze nieuwe Design Studio te bezoeken. Enthousiast als ze altijd zijn, stimuleren ze ons om door te gaan op de ingeslagen weg. Ria vraagt Sylvia om advies om de caravan wat op te vrolijken. Het advies is om het klein te houden en met een zonnige gele kleur te werken. Het resultaat ziet u op de foto.