Fozzil-Header

FoZZil Tentwagen

Fozzil Kampeer Pakket_kaders1 klein

FoZZil

Comfortabel. Met het keukenpakket kun je een lekkere maaltijd bereiden, en het servies maakt de keuken compleet. Het pakket bevat ook een houtkachel zodat je ook in het voor en najaar in de natuur kunt kamperen.

Sfeervol. Je vrije tijd is kostbaar en daarom kiezen wij voor een stijlvolle uitstraling. Het pakket bestaat uit de beste artikelen uit onze winkel, met klassieke kampeerspullen, design en ambachtelijke vintage producten. Kamperen met stijl waar jij wilt.

Fozzil Kampeer Pakket_kaders2klein

Compleet

Ontspannen. Slapen is belangrijk voor een geslaagde kampeertrip. We gaan voor een comfortabel geïsoleerd self-inflatable mat. Neem jouw dekbed of slaapzak mee om te genieten van je rust. Ook krijg je een hangmat van ons mee. Daarmee maak je met weinig inspanning een relaxplek in de schaduw, genieten maar. Om je veldkamer af te maken leveren wij een kleed om het grondzeil mee te bedekken.

 

Fozzil Kampeer Pakket 2 samen

De voordelen voor op een rijtje

Duurzaam. We delen onze kampeer uitrusting met jou en maken daar waar het kan gebruik van natuurlijke producten. Samen dragen we bij aan een beter milieu.

Economisch. Je schaft geen complete kampeeruitrusting aan, maar investeert het geld in een fijne vakantie.
 
Huur de basis kampeeruitrusting, neem zelf je zwemkleding, spelletjes, frisbee of gitaar mee. Pluk een bosje bloemen en zet ze in een leeg jampotje op de tafel. Klik hier om te kijken waar de FoZZil tentwagen mee uitgerust is.  

*De huurprijs is € 250,- per week en er dient een waarborgsom te worden voldaan op het moment van ophalen,