Design-Studio-Header-1

Het ontstaan van de Design Studio

Ontstaan-Ontstaan-CaravanDesign

Ontstaan van de Design Studio

Elke vijf tot tien jaar een nieuwe caravan? Lange tijd was het de gewoonste zaak van de wereld. In het verkoopgesprek hoorden we dat klanten steeds vaker een keuze maakten: "Of we kopen een andere, of we knappen onze huidige caravan op.” Tegenwoordig kijken caravanbezitters dan ook anders naar hun mobiele vakantiewoning: een goed onderhouden caravan van tien a twintig jaar oud is technisch in prima staat en kan zeker nóg tien jaar mee. Dus waarom vervangen? Deze constateringen bracht ons op het idee om in 2013 te starten met het restylen van caravans en kampeerauto's.

Ontstaan-Design-Studio-Ontstaan

Design Studio maakt wensen werkelijkheid

Het moderniseren en opfrissen van het interieur en exterieur of het technisch opwaarderen, is voor steeds meer eigenaren een interessant alternatief voor de aanschaf van een nieuwe caravan of kampeerauto. Het is bovendien een stuk goedkoper. We sprongen met Holiday Sport in op deze nieuwe trend. Binnen ons bedrijf zijn wij een Design Studio gestart, waar wij actief meedenken over de mogelijkheden om een caravan of kampeerauto helemaal naar de wens van de klant te maken.

Ontstaan-Frisse-Uitstraling

Frisse uitstraling voor uw reisgenoot

Klanten kloppen met uiteenlopende vragen bij ons aan. Zo zijn er caravan en kampeerauto bezitters, die het gedateerde interieur van hun reisgenoot een frisse uitstraling willen geven. Het moet helemaal passen bij hun eigen stijl. Onze stylisten kunnen voorstellen en adviezen geven voor het opnieuw bekleden van de kussens in harmonieuze, moderne kleuren en nieuwe gordijnen. Het resultaat zal zijn dat de caravan of kampeerauto, mooier zal worden dan hij ooit geweest is, helemaal passend bij de eigenaren en de garantie voor vele jaren vakantieplezier.

Ontstaan-Metamorfose

Complete metamorfose

Het kan ook ingrijpender. Bijvoorbeeld een complete metamorfose van een twintig jaar oude caravan. Caravans, die technisch nog in perfecte staat zijn, lenen zich voor een metamorfose of een van top tot teen modernisering: een nieuwe gaskachel, moderne kranen, led verlichting, extra grote dakramen of een fris en modern interieur. Vaak een hele operatie, maar wel met fantastisch resultaten, waarbij wij graag adviseren. De eigenaren kunnen hun komende vakanties met een unieke caravan op reis. Dat worden onvergetelijke belevenissen.

Ontstaan-Restyling

Experts in restyling

Holiday Sport kent de wensen van de moderne kampeerder en speelt hier naadloos op in. Dat maakt dat we ons inmiddels experts mogen noemen op het terrein van het restylen en technisch ombouwen van caravans en kampeerauto's. We restylen nieuwere toercaravans, geven hele oude exemplaren een metamorfose en stemmen van tal van caravans het in- en exterieur helemaal af op de wensen van de eigenaar. Of je nu twee weken op de camping in Italië wilt staan, of heerlijk ongedwongen rond wilt trekken door Zweden of Schotland; "onze stylisten vertalen elke vakantiewens in een aansprekend ontwerp."

Biod-Caravan

Ervaring met caravans

Een sterk punt van Holiday Sport is dat de technische medewerkers alle merken en typen caravans van haver tot gort kennen. “We verkopen, onderhouden en repareren immers al dertig jaar caravans en campers. We kunnen eigenaren precies adviseren over de technische mogelijkheden van de gewenste restyling of metamorfose van hun caravan of camper. Daarbij bieden we de klant op transparante wijze inzicht in de investeringskosten, zodat deze een weloverwogen besluit kan nemen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij vervolgens voor een perfecte uitvoering."

Ontstaan-Hip

Hartstikke hip

Het bezit van een caravan of kampeerauto stond jarenlang synoniem voor saai en burgerlijk. Die tijden liggen gelukkig achter ons. De caravan is, helemaal wanneer je hem naar je eigen wensen laat aanpassen, weer hartstikke hip. Kom gezellig naar Lochem en doe in onze showroom en studio leuke, nieuwe ideeën op. De koffie staat klaar!