Header-Kussens-1

Nieuwe caravan kopen?

Desig-Studio-Stofering-

Uw caravan restylen

Tijdens de overweging om een nieuwe caravan aan te schaffen horen wij klanten steeds vaker zeggen: "Wat doen we, kopen we een nieuwe of investeren we in onze bestaande caravan?" Dit laatste maakt ons heel enthousiast. Hierbij willen wij graag met u meedenken. Met 30 jaar ervaring in het herstellen van schades, bieden wij een gebruikte caravan graag de kans op een tweede leven. Wij werken duurzaam, hebben de knowhow en hebben de accessoires en materialen in huis. 

De tijd dat het oneindig suf was om een tourcaravan te bezitten ligt gelukkig achter ons. Het is een wannahave eersteklas.

Design-Studio-HS

Restylen bij CaravanDesign

Om u te adviseren bij het restylen van uw caravan is Holiday Sport in 2013 gestart met een Design Studio. Steeds vaker kregen wij de vraag om mee denken in het moderniseren en opfrissen van een caravan. De hang naar nostalgie met comfort en stylishe producten voor caravans, kamperen, wandelen en buitenleven is een nieuwe trend. Het nieuwe buiten, heet glamping (glamourous camping) en is comfortabel, duurzaam, puur en bovenal stylish. Outdoor ontmoet design. En daarvoor hoef je niet eens een nieuwe caravan te kopen. Ook voor bestaande caravans is er goed nieuws: glampen kan heel goed in uw huidige vertrouwde caravan. Wij hebben veel ideeën en gaan u helpen bij het restylen van het interieur en exterieur van uw caravan.