Design-Studio-Header-1

 Doe inspiratie op bij Holiday Sport

m-studio-tafel

Keuren, kijken, kiezen

Elke vijf tot tien jaar een nieuwe caravan? Lange tijd was dat de gewoonste zaak van de wereld. Tegenwoordig kijken caravanbezitters anders naar hun mobiele vakantiewoning: een goed onderhouden caravan van tien jaar oud is technisch in prima staat en kan zeker nóg tien jaar mee. Dus waarom vervangen? Het moderniseren en opfrissen van het interieur en exterieur is voor steeds meer caravaneigenaren een interessant alternatief voor de aanschaf van een nieuwe caravan. Het is bovendien een stuk goedkoper.

m-lampen-2
m-sylvia-kleuren-1
m-spaarblikjes-1
m-accessoires-8

De Design Studio heeft het

Steeds vaker kregen wij de vraag om mee denken in het moderniseren en opfrissen van een caravan. De hang naar nostalgie met comfort en stylishe producten voor caravans en kamperen, is een nieuwe trend. Outdoor ontmoet design. En daarvoor hoef je niet eens een nieuwe caravan te kopen. Ook voor bestaande caravans is er goed nieuws: Wij hebben veel ideeën en gaan u helpen bij het restylen van het interieur en exterieur van uw caravan.

img-2853-1
img-2852-1
img-2851-1
img-2850-1

Duurzaamheid bij Holiday Sport

Nieuw is uit, oud is in. Blaas je oude caravan nieuw leven in en upcycle je caravan. Upcyclen laat zien dat we zelf waarde en schoonheid kunnen scheppen. Doe dit bijvoorbeeld met een verfbad voor de stoffering. Refresh je caravan en doe alsof je jouw spullen, die je vaak al jaren hebt, voor het eerst ziet en voeg nog meer schoonheid toe terwijl het goede oude blijft behouden... Lees meer

Ontstaan-Design-Studio

Ontstaan

Elke vijf tot tien jaar een nieuwe caravan? Lange tijd was het de gewoonste zaak van de wereld. In het verkoopgesprek hoorden we dat klanten steeds vaker een keuze maakten: "Of we kopen een andere, of we knappen onze huidige caravan op. Deze constatering bracht ons op het idee om in 2013 te starten met het restylen van caravans en kampeerauto's... Lees meer

m-Sylvia-kleuren

Kleuren kiezen

In onze Design Studio kunt u in alle rust of met advies nieuwe en frisse kleuren uitzoeken voor uw caravan, camper of ander kampeermiddel.

m-spaarblikjes

Handige spaarblikjes

In onze Design Studio vindt u bovenstaande spaarblikjes. Leuk voor in de caravan, en wanneer die vol is heeft u op vakantie een leuk spaarcentje mee.

m-accessoires-3

Praktische accessoires

Van bakjes tot een tas waar u uw verse broodje in warm kan houden en vervolgens opklapt tot broodmandje. Dit en nog meer vindt u in onze Design Studio.

m-accessoires

Samen kijken en kiezen

Samen met onze adviseurs kunt u in onze Design Studio kijken naar geschikte accessoires voor in uw caravan, camper of ander kampeermiddel.